Seminte Agromag

ByGabo Spic

Seminte Agromag

Seminte de cereale Agromag

Seminte de cereale Agromag: societatea Agromag Kft. (S.r.l.) a fost înființată în anul 1990 de către specialiști cu vastă experiență în profesia semințelor, scopul vizat fiind reprezentarea soiurilor competitive prin crearea unui portofoliu propriu din plante pentru terenuri arabile, respectiv producerea și comercializarea acestor semințe. Societatea noastră a trecut printr-o dezvoltare dinamică pe lângă concurența tot mai intensă de pe piață, extindu-și în permanență sfera de activitate.

Producem semințe la un nivel excepțional, atât pentru comercializarea proprie, cât și pentru clienții noștri. În prezent, pe lângă semințe pentru semănat, comercializăm și semințe de paioase și avem și o moară de grâu.

Datorită rezultatelor dezvoltării de produse de două decenii și jumătate, deschidem spre piața tot mai multor țări.

O parte din acest fenomen se datoreaza și faptului că putem fi prezenți în România cu o ofertă mai variată ca niciodată, cu soiuri cu proprietăți excelente.
Soiurile din oferta Agromag reprezintă o bună alternativă față de soiurile concurente, pot sta la baza producției de succes, merită să alegeți dintre ele.

Cu ocazia acestei prezentări, dorim să atragem atenția asupra acelor caracteristici ale unor soiuri pe care noi le considerăm de valoare. Alegem soiurile noastre în baza unui număr crescut de cercetări comparative și le ținem în viață în baza experiențelor producătorilor. Această strategie de succes stă la baza creșterii permanente obținute în Ungaria și la apariția soiurilor noastre în alte țări. Începând cu 2009 comercializarea noastră directă de semințe a crescut la peste dubla valoare, iar suprafața semănată pe teritoriul Ungariei s-a triplat.

Seminte de cereale Agromag

Comercializarea noastră de semințe de orz și triticale este în creștere continuă. Considerăm cel mai dinamic rezultat creșterea comercializării de porumb. Majoritatea creșterii s-a obținut la două soiuri care au dovedit de multe ori, adică hibrizii Shakira și Eric. Suprafața de semănare a seminței de soia denumită Ika a crescut de a asemenea.

Ca o nouă stațiune a acestei creșteri dinamice, dorim să servim cu semințele noastre cât mai mulți agricultori din România, și să devină clienții noștri mulțumiți.  Mulțumim tuturor celor care ne onorează cu încrederea. Încercăm să furnizăm partenerilor noștri soiuri bune și semințe de calitate, întărind în continuare relațiile noastre cu partenerii.

Dintre soiurile noastre de porumb, principala proprietate a soiurilor Shakira, Eric și Salonta este timpurietatea de încredere. Capacitatea de acomodare al soiului Temes la  soluri și la diferitele sezonuri este excelentă. Capacitatea de producție al soiului Isztria este mare, în unele locuri excepțională. Soia Ika are capacitate de acomodare extraordinară: în ani mai buni se poate obține producție de peste 4 t/ha, dar în condiții mai slabe se va preda mult mai greu decât alte soiuri, și rezistența la secetă fiind peste mediu.

Seminte de cereale Agromag

În ultimele decenii oferta noastră de paiase de toamnă a fost bogată. Au ieșit în serie soiuri din ce în ce mai bune. În prima fază i-am ajuns din urmă, apoi am depășit partenerii noștrii. Mai multe soiuri ale noastre de grău și de orz au dat rezultate excepționale în privința producției, rezistenței la boli și credibilității producției. Dintre soiurile noastre de orz de toamnă KH Tas este liderul de echipă. Pe lângă tehnologie medie producția acestuia este imbatabilă. Dintre cele cu două rânduri KH Korsó este cel care poate concura cu el. KH Anatólia, într-adevăr cu puțin mai mult răsfăț, dar poate da producții chiar mai bogate. Dintre semințele de grâu de toamnă Babona este câștigătorul absolut.

Suntem convinși, că între cantitate și calitate acest soi este în prezent cel mai bun compromis, fiindcă datele arată, că acele foarte puține soiuri, care pot învinge soiul Babona sau îl pot întrece în privința producției, sunt de calitate mai slabă.

Soiul de triticale Tatra comercializat de noi are capacitate de producție foarte ridicată și rezistență bună la îngheț.

În oferta noastră de soiuri veți găsi toate informațiile principale, care sunt necesare pentru alegerea soiului dorit. În cazul în care doriți să aflați mai multe, vă rugăm adresați-vă colegilor noștri, care vă vor informa cu plăcere.

Producții de succes tuturor!

SC GABO SPIC SRL este unic reprezentat al firmei Agromag din România si în același timp și unic distribuitor. Specialiști firmei GABO SPIC stau la dispoziția tuturor producătorilor din România cu oferte pentru produsele din portofoliu.

About the author

Gabo Spic administrator