logo mare

Salonta FAO 360

Contact rapid

0758 295 904

Program

Luni - Vineri: 08 - 17

Descriere

Seminţe hibrizi de porumb Salonta FAO 360

Seminţe hibrizi de porumb Salonta FAO 360: coacere la mijlocul grupei de precocitate timpurii, se poate cultiva cu încredere în toate regiunile de producție de porumb din Bazinul Carpatic, este un hibrid nou, modern, cu capacitate de producţie bună.

Este un hibrid timpuriu cu bob dentat, se poate semăna înaintea grâului de toamnă. Capacitatea de producţie se află printre cele mai bune, în grupa de precocitate medie. Este un hibrid cu o dezvoltare iniţială intensivă. Posedă o capacitate de producție sigură şi este tolerant la secetă. Are o rigiditate excelentă a tulpinei, chiar și la supracoacere. Produce ştiulete frumoase, de aceeași mărime, cu producție de boabe până la capăt, la o înălţime aproape egală.

Ştiuletele posedă un raport înalt de boabe-ştiulete, din această cauză produce mai mult decât arată.

Capacitatea de rezistenţă la mucegaiul Aspergillus Flavus este bună. În condiţii intensive este predispus la dezvoltarea a doi ştiuleţi. Din cauza înălţimii medii a plantei, se va incorpora o cantitate relativ mică de rămăşiţe.

În 2015, în cadrul experimentelor noastre pe parcele mici, și în rândurile de prezentare și în producție, în regiunile din Trans-Tisa și Transdanubia, au fost mai multe locuri unde a dat rezultate de peste 11 t/ha. Potrivit rezultatelor experimentărilor noastre, în 2015 a fost cel mai rentabil hibrid al nostru, deoarece a reuşit să atingă o producţie mare lângă un conţinut de umiditate scăzută.

Numărul de plante recomandat: în funcție de zona de producție: 60.000-70.000 plante/ha.

Fisa de sigurata