logo mare

Polybor 140

Contact rapid

0758 295 904

Program

Luni - Vineri: 08 - 17

Descriere

PE BAZĂ DE BOR – POLYBOR 140

( B 140g/l)

 

            Una dintre icoanele fertilizării foliare din Ungaria, care, datorită funcționării sale de încredere și sigură, își păstrează de mulți ani poziția semnificativă.

În compoziția produsulului Polibor 140 se află polibor complex, care stimulează procesele generative, creșterea și formarea tubului polinic, favorizează stabilitatea peretelui celular, fiind în așa fel esențial în viața plantelor.

Borul stimulează procesele generative, creșterea și formarea tubului polinic, favorizează stabilitatea peretelui celular, fiind în așa fel esențial în viața plantelor.

Fiind un microelement esențial, prezența acestuia este vitală pentru fiecare cultură de plante, în special pentru culturile de viță de vie și de fructe, pentru plantele oleaginoase și unele legume.

Sugestie de utilizare:
2-3 litri/ha

 

Fiind un microelement esențial, prezența acestuia este vitală pentru fiecare cultură de plante, în special pentru culturile de viță de vie și de fructe, pentru plantele oleaginoase și unele legume.

Culturi care necesită un aport crescut de bor: rapiță, floarea soarelui, sfeclă de zahăr, mere, cireș, vișine, soiurile de piersici, cruciferele. 

Îngrășământ – CE
Formator de chelat: EDDHSA

ESTE IMPORTANT DE ȘTIUT, CĂ BORUL CA NUTRIENT:

  • are ca perioadă cea mai intensivă de absorbție la începutul vegetației,
  • crește semnificativ rezistența la frig,
  • în lipsa borului scade fecundația și fixarea este îngreunată.

 

Depozitare: Poate fi păstrat pentru perioadă nedeterminată în ambalaj original, închis, izolat de alimente, băuturi, furaje, uscat, acoperit, răcoros – dar fără îngheț –

Atenție!
Și în cazul fertilizării foliare, trebuie respectate regulile de bază cu privire la  tratarea plantelor prin pulverizare.

Îngrășământul foliar pe bază de bor FitoHorm Polibor 140 se poate amesteca excelent cu pesticide, este un îngrășământ foliar cu bună solubilitate, dar înainte de aplicare se recomandă testarea printr-un amestec de probă.

Cu muncă precaută, se va evita scurgerea, picurarea produsului, se va evita contactul substanței concentrate cu ochii, cu pielea, și posibila ingestie.

În cazul contactului cu ochii sau cu pielea, spălați cu abundență zona afectată!
A se evita infiltrarea produsului sau ambalajului în râuri, lacuri sau rezervoare de apă.   

Fisa de sigurata