Makrosol

BySC Gabo Spic SRL

Makrosol

Descriere

MAKROSOL

( N 80g/l, P₂O₅ 40g/l, K₂O 50g/l)

 

MAKROSOL este un îngrășământ foliar cu o compoziție favorabilă, cu conținut de macro- și microelemente care a fost conceput special pentru condiționarea plantelor.

Prin aplicarea acestui produs putem asigura aportul armonios de nutrienți  pentru plantele noastre, le putem îmbunătăți condiția, iar în același timp putem asigura calitatea luând în considerare și caracterul economic.

În zilele noastre, pe lângă suplimentarea cu macronutrienți se vorbește tot mai des despre aportul armonios de microelemente a plantelor, iar la acest capitol intervine să ne ajute MAKROSOL.

Sugestie de utilizare:
4-5 litri/ha

Azotul, fiind materialul de bază pentru proteinele vegetale, este elementul principal care influențează parametri de cantitate și de calitate. Fosforul este componentul de neînlocuit ale celulelor plantelor. Potasiul, fiind activatorul numeroaselor enzime, favorizează siguranța recoltei, rezistența la ger, rezistența la boli. Fierul, cuprul, zincul și borul au roluri vaste, fiecare element fiind esențial pentru funcționarea netulburată a funcțiilor vitale ale plantelor.

AVANTAJELE UTILIZĂRII:

  • Fosforul din compoziția acestui produs este elementul de neînlocuit al celule-

lor plantelor,

  • potasiul, fiind activatorul numeroaselor enzime, favorizează siguranța recoltei, rezistența la ger, rezistența la boli,
  • fierul, cuprul, zincul și borul au roluri vaste, fiecare element fiind esențial pentru funcționarea netulburată a funcțiilor vitale ale plantelor.

 

Depozitare: Poate fi păstrat pentru perioadă nedeterminată în ambalaj original, închis, izolat de alimente, băuturi, furaje, uscat, acoperit, răcoros – dar fără îngheț –

Atenție!
Și în cazul fertilizării foliare, trebuie respectate regulile de bază cu privire la  tratarea plantelor prin pulverizare.

 

Cu muncă precaută, se va evita scurgerea, picurarea produsului, se va evita contactul substanței concentrate cu ochii, cu pielea, și posibila ingestie.

În cazul contactului cu ochii sau cu pielea, spălați cu abundență zona afectată!
A se evita infiltrarea produsului sau ambalajului în râuri, lacuri sau rezervoare de apă.

 

About the author

SC Gabo Spic SRL administrator