FitoHorm Turbo Start

BySC Gabo Spic SRL

FitoHorm Turbo Start

Descriere

FITOHORM TURBO START

(  N 110g/l, P2O5 230g/l, Fe 0,30g/l, Cu 0,030g/l, Zn 30g/l, B 0,2g/l, Mo 0,01g/l)

 

În cursul anilor precedenți, compania FitoHorm Kft. (S.r.l.) și-a propus dezvoltarea unui îngrășământ foliar, care se poate utiliza nu doar prin frunze, ci în cazul plantelor cu suprafață verde mai redusă, se amestecă perfect chiar și cu soluție UAN, se absoarbe și prin sol, și ajută plantele la o creștere inițială explozivă.

3-5 litri/ha

 

Nu cunoaștem nicio plantă în agricultură, la care intensitatea creșterii inițiale să nu influențeze succesul ulterior al cultivării. Însă de multe ori în ciuda tuturor eforturilor noastre nu putem asigura creșterea suficient de rapidă a rădăcinilor, chiar dacă rădăcina e sănătoasă, absorbția corespunzătoare a nutrienților sunt bazele creșterii armonioase. Fie vorba despre concurența timpurie de buruieni, despre dăunători, boli sau orice alte condiții ulterioare de stres, o rădăcină dezvoltată, puternică este esențială pentru dezvoltarea unor plante cu capacitate de producție ridicată.

Îngrășământ – CE
Formator de chelat: EDDHSA

DE CE ESTE ACEST PRODUS UNIC? 

  • Datorită conținutului ridicat de forsfor și zinc, stimulează eficient dezvoltarea rădăcinii primare.
  • Soluție adevărată, care în așa fel este ușor de tratat, și se poate aplica uniform.
  • Conținutul de formulă specială de fosfor activează foarte rapid sistemul imunitar al plantei, și accelerează metabolismul acesteia.
  • Datorită conținutului de bor, stimulează absorbția carbohidraților și ajută la formarea puternică a peretelui celular.
  • Microelementele chelatizate îmbunătățesc capacitatea de rezistență a plantei la condițiile de stres, respectiv asimilarea celorlalți nutrienți.
  • Amestecat cu soluție UAN se poate asimila ușor și din sol, nu se fixează de coloizii din sol.
  • Are un spectru larg de aplicare atât toamna cât și primăvara.

 

 

Depozitare: Poate fi păstrat pentru perioadă nedeterminată în ambalaj original, închis, izolat de alimente, băuturi, furaje, uscat, acoperit, răcoros – dar fără îngheț –

Atenție!
Și în cazul fertilizării foliare, trebuie respectate regulile de bază cu privire la  tratarea plantelor prin pulverizare.

 

Cu muncă precaută, se va evita scurgerea, picurarea produsului, se va evita contactul substanței concentrate cu ochii, cu pielea, și posibila ingestie.

În cazul contactului cu ochii sau cu pielea, spălați cu abundență zona afectată!
A se evita infiltrarea produsului sau ambalajului în râuri, lacuri sau rezervoare de apă.

 

About the author

SC Gabo Spic SRL administrator