FitoHorm Porumb Plus

BySC Gabo Spic SRL

FitoHorm Porumb Plus

Descriere

FITOHORM PORUMB PLUS

( N 190g/l, SO3 60g/l,Fe 15g/l, Mn 0,6g/l, Cu 0,06g/l, Zn 19g/l, B 0,13g/l, Mo 0,03g/l )

 

Acesta este un îngrășământ foliar deosebit, conceput special pentru culturile de porumb, conținând un șir întreg de microelemente! Tehnologia de combatere a dăunătorilor, respectiv dinamica dezvoltării porumbului las loc pentru un număr redus de aplicări. Aceste puține tratamente în general „permit” o perioadă de aplicare de 1-3 săptămâni, de aceea este important, ca în acea aplicare unică să putem favoriza un conținut intern de recoltă cât mai bine dezvoltat pentru plantele noastre.

FitoHorm Porumb Plus în același timp conține atât azotul esențial dezvoltării dinamice, necesarul de sulf pentru absorbția azotului, cât și necesarul de zinc și de cupru pentru diferențierea știuleților. Fierul și manganul, cu ajutorul unei fotosinteze stabile și funcționale, asigură bazele necesare dezvoltării dinamice. Borul favorizează acele procese ale dezvoltării, care sunt esențiale producerii inflorescențelor cu morfologie corespunzătoare.

FitoHorm Porumb Plus poate asigura, ca potențialul ridicat de producție a unor hibrizi să poată fi scos la iveală.

 

Sugestie de utilizare:
4-5 litri/ha

 

Cuprul în același timp îmbunătățește hidrobalanța, borul și molibdenul au un rol important în producția de polen și păstrarea umidității stigmatului, în dezvoltarea unei perioade mai îndelungate de fecunditate. Fierul și manganul, cu ajutorul unei fotosinteze stabile și funcționale, asigură bazele necesare dezvoltării dinamice.

FitoHorm Porumb Plus poate asigura, ca potențialul ridicat de producție a unor hibrizi să poată fi scos la iveală.

AVANTAJELE UTILIZĂRII:

  • Conține toate microelementele esențiale pentru porumb,
  • Ajută diferențierea perfectă a știuleților,
  • Îmbunătățește hidrobalanța, producția de polen și păstrarea umidității stigma-

tului,

  • Asigură o bună fructificare.

 

Depozitare: Poate fi păstrat pentru perioadă nedeterminată în ambalaj original, închis, izolat de alimente, băuturi, furaje, uscat, acoperit, răcoros – dar fără îngheț –

Atenție!
Și în cazul fertilizării foliare, trebuie respectate regulile de bază cu privire la  tratarea plantelor prin pulverizare.

FitoHorm Porumb Plus se poate amesteca excelent cu pesticide, este un îngrășământ foliar cu bună solubilitate, înainte de aplicare se recomandă testarea printr-un amestec de probă.

Cu muncă precaută, se va evita scurgerea, picurarea produsului, se va evita contactul substanței concentrate cu ochii, cu pielea, și posibila ingestie.
În cazul contactului cu ochii sau cu pielea, spălați cu abundență zona afectată!
A se evita infiltrarea produsului sau ambalajului în râuri, lacuri sau rezervoare de apă.   

About the author

SC Gabo Spic SRL administrator