FitoHorm Păioase

BySC Gabo Spic SRL

FitoHorm Păioase

Descriere

FITOHORM – ÎNGRĂȘĂMÂNT FOLIAR PENTRU CEREALE

( N 180g/l, Mn 2,5g/l, Cu 15g/l, Zn 2,5g/l, Mo 0,02g/l )

 

 

Este un preparat complex, cu multiple substanțe active, care, prin aplicarea sa, poate asigura cerealelor cantitatea de nutrienți necesară în orice etapă fenologică. La stabilirea conținutului de mezoelemente și microelemente am pus accentul pe acele elemente nutritive (S, Cu, Mn, N, Zn), din care, în cursul dezvoltării lor, spicoasele au nevoie de cantități mai ridicate.

Compoziția îngrășământului solubil FitoHorm pentru Cereale, pe lângă mezoelemente și microelemente conține și substanțe moderne chelatizante, această formulă asigurând asimilarea rapidă și eficientă a microelementelor prin frunze. Marele avantaj al aportului țintit de nutrienți realizat prin aplicarea îngrășământului foliar este faptul, că în anul respectiv se poate efectua nutriția culturii respective, de asemenea putem atenua efectele meteorologice nefavorabile.

 

Sugestie de utilizare:

4-5 litri/ha

AVANTAJELE APLICĂRII:

  • Compoziție de microelemente specifică plantelor, în cantități ideale,
  • Asigură un aport armonios de nutrienți,
  • Formă lichidă, care se poate asimila de îndată (nutrienți în soluție adevărată),
  • Produs de bază printre îngrășămintele foliare utilizate în Ungaria, care

          ocupă poziția de lider în nutriția spicoaselor.

 

Depozitare: Poate fi păstrat pentru perioadă nedeterminată în ambalaj original, închis, izolat de alimente, băuturi, furaje, uscat, acoperit, răcoros – dar fără îngheț –

Atenție!
Și în cazul fertilizării foliare, trebuie respectate regulile de bază cu privire la  tratarea plantelor prin pulverizare.

FitoHorm pentru Cereale se poate amesteca excelent cu pesticide, este un îngrășământ foliar cu bună solubilitate, înainte de aplicare se recomandă testarea printr-un amestec de probă.

Cu muncă precaută, se va evita scurgerea, picurarea produsului, se va evita contactul substanței concentrate cu ochii, cu pielea, și posibila ingestie.

În cazul contactului cu ochii sau cu pielea, spălați cu abundență zona afectată!
A se evita infiltrarea produsului sau ambalajului în râuri, lacuri sau rezervoare de apă.   

 

About the author

SC Gabo Spic SRL administrator